Een kijkje in de Finse keuken

Er bestaat bijna geen betere manier om door te dringen tot de ware aard van een bestemming. Bezoek eens een typisch lokaal huishouden en ontdek het reilen en zeilen van een Fins gezin. Cosy Finland is een bedrijf dat reizigers deze unieke Finse ervaring aanbiedt. Een bezoek aan Finland is nooit meer hetzelfde dankzij Cosy Finland.

De perfecte manier om door te dringen tot de ware aard van een bestemming als Finland is door het Finse huishouden te leren kennen. Cosy Finland zorgt ervoor dat reizigers nooit meer iets anders willen. Samen met de doorsnee Fin, hebben ze pakketten samengesteld waarbij je een kijkje kan nemen in de keuken van het dagelijkse leven.

Tijdens een bezoek aan een Fins huis maak je kennis met de culinaire kant van de Finnen. Het driegangen diner is bereidt volgens authentiek familierecept en is gegarandeerd smullen geblazen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Cosy Finland? Kijk voor meer informatie op deze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *